Na regionalni cesti med Postojno in viaduktom Ravbarkomanda je v torek voznik bežal pred policisti. Na policijski upravi Koper so zaprosili medije za objavo sledečega sporočila:

“Policisti Policijske uprave Koper so 4. novembra 2018 (torek) okoli 17:45 ure na regionalni cesti med Postojno in Ravbarkomando z uporabo zvočnih in svetlobnih znakov večkrat poizkušali zaustaviti osebno avto BMW X4, bele barve, tujih registrskih oznak. Voznik se na znake ni odzival in je nadaljeval s predrzno vožnjo, pri tem pa večkrat kršil cestno-prometne predpise in s tem ogrožal druge udeležence v prometu.

Prosimo vse, ki ste bili priča opisanemu dogodku, in vse, ki vas je ta voznik ogrožal s svojo vožnjo (prehitevanje v t.i. “škarje”), da o tem čim prej obvestite najbližjo policijsko enoto oz. pokličete na interventno tel. št. 113. Obenem pozivamo vse, ki bi karkoli vedeli o vozilu in/ali vozniku, da to prav tako sporočijo najbližji policijski postaji, lahko pa o tem Policijo
obvestijo tudi anonimno, s klicem na tel. št. 080-1200.

Prilagamo simbolično fotografijo vozila, kot je bilo bežeče.”

To je v zadnjem času že druga nevarna vožnja, saj smo o prometni nesreči s pobegom poročali že prejšnji teden, le da je takrat šlo za objestnost na avtocesti.

Uredništvo