Mesec december je za občino Cerknica obarvan ne samo praznično, temveč tudi dobrodelno. V teh mesecih se Notranjski študentski klub (NŠK) pridružuje akciji Božiček za en dan.

 

Notranjski študentski klub vabi vse, ki bi želeli sodelovati pri obdarovanju otrok in starostnikov,  da izpolnijo prijavo na spletni strani, darilo pa lahko oddajo do 29. novembra v prostorih NŠK (Uckanca).

Vir: bozicekzaendan.si

Mala pozornost za veliko veselje

Notranjski študentski klub sodeluje tudi pri akciji Mala pozornost za veliko veselje, ki jo vodi koordinatorka Ana Petrič. V času uradnih ur izdelujejo voščilnice.

Lansko leto so jih izdelali več kot 200, letos pa si želijo to številko preseči, zato občanke in občane vabijo, da doma izdelajo voščilnice in jih do 3. decembra prinesejo na Uckanco.
Vir: Notranjski Študentski Klub

Dogodki v prazničnem decembru

Po dveh letih, ko je praznični čas zaznamovala epidemija, je koledar dogodkov za mesec december znova poln.

Za različnih dogodke in priložnosti za druženje so se potrudili Občina Cerknica, Kulturni dom Cerknica, Turistično društvo Rakek, Turistično društvo Cerkniško jezero, TD Menišija, Galerija Krpan, Debeli bar, Notranjska virtualna rokodelska tržnica, Notranjski študentski Klub, Glasbena šola Frana Gerbiča Cerknica, KD Godba Cerknica, Društvo Klasje Cerknica ter Big band Cerknica (BBC).

Praznični december bo otvoril dogodek – BRALNA URICA Z NINO IN MIKLAVŽEVANJE, v četrtek 1.12.2022.

Več o dogodkih si lahko pogledate na strani Program dogodkov.

 

Spletno uredništvo, M.V.