Včeraj je Slovenijo pretresla grozljiva novica. V Svetem Lovrencu je v pregretem vozilu umrl otrok, ki naj bi bil v vozilu kar dve uri

Po neuradnih informacijah naj bi šlo za malčka, ki naj še ne bi napolnil dveh let. Policija je mami umrlega dečka in njenemu partnerju odvzela prostost. Zaradi suma povzročitve smrti iz malomarnosti so ju odpeljali v 48-urno policijsko pridržanje.

Uprava za zaščito in reševanje je na svoji strani zapisala: ”Ob 12.50 je v Sv. Lovrencu, občina Prebold, otrok ostal zaprt v osebnem vozilu na soncu. Kljub hitremu posredovanju mimoidočega, nudenju prve pomoči ter pomoči gasilcev PGD Prebold in Sv. Lovrenc ter prileta helikopterja SV iz Maribora, je otrok umrl na kraju dogodka.”

Kljub hitremu posredovanju mimoidočega, hitri prvi pomoči, pomoči tamkajšnjih gasilcev in helikopterja Slovenske vojske iz Maribora je otrok umrl na kraju dogodka. Po poročanju Televizije Slovenija naj bi otrok umrl v avtomobilu pred domačo hišo, v kateri je živel z mamo in njenim partnerjem. V razgretem avtomobilu naj bi bil najmanj dve uri. Mrtev naj bi bil že dlje časa pred tem, ko so na kraj prispeli reševalci.

 

Spletno uredništvo