Foto: TIGR
Foto: Pavel Rupar (Vir:.https://www.facebook.com/)

Odločitev Tožilstva in tožilcev, da vpitje, hujskanje in pisanje s pozivi »Smrt Janši«»Smrt Hojsu«, »Smrt Janšizmu« ni vredno sodnega pregona je zlitje velikega soda olja na ogenj, ki so ga v zadnjem letu zanetile levičarske horde. Te spodbujajo RTV SLO, zloglasna POP TV, A kanal in drugi ,tiskani mediji , ki jih imajo v oblasti dediči komunizma!

Vsekakor ne smemo mimo dejstva, da so s tako nesmiselno odločitvijo dali popolno legitimnost tolpam, ki so lani decembra razbijali po Ljubljani. Prižgali so zeleno luč »kolesarjem«, ki so prvi pozivali z »umoru Janeza Janše« in popolnoma osvobodili vsake odgovornosti omenjene medije, da pač lahko pišejo, snemajo, lažejo, podpihujejo in ustvarjajo afere za afero tudi, če vse skupaj v normalni Evropi ne bi bilo niti omembe vredno! Njihov cilj je omajati in izničiti avtoriteto vlade in posameznikov, povzročiti posmehovanje in zasmehovanje le teh in jih prikazati kot nič vredne in s tem dovoliti, da se z njimi počne ,kar si pač kdo želi! In ravno iz tega vidika so pozivi k umorom in njim dana legitimnost tožilstva, že na robi zločinov! Na robu državljanske vojne..

Še osebna zgodba, zgodba desničarja, ki je pred 18 leti nekemu levičarju, staremu komunistu, ki je dolgoval večjo vsoto denarja rekel, naj si ogleda vestern. Kavbojko Garyja Cooperja Točno opoldan! Dal sem mu CD z omenjenemu odlomku, kjer upnik s pištolo grozi dolžniku, naj mu vrne denar, sicer ga bo ubil. Ta pa se znajde in predlaga, da je bolje strel v koleno, ker v nasprotnem primeru nikoli ne mogel vrniti denarja! To sem povedal gospodu in omenil, da se mu lahko kaj takega zgodi.. Grozil sem mu, čeprav tega nikoli ne bi naredil! On pa je šel na Policijo in me prijavil zaradi ogrožanja. Tožilstvo je dalo predlog za pregon, levičarsko-komunistično sodišče pa me je obsodilo pogojno  na eno leto zapora (!!) s poiskusno dobo eno leto!!! Dvojna merila? Vsekakor..

Zdaj, ko gre za hujše in nepreklicno resne grožnje iz vseh strani proti predstavnikom vlade in tudi nam posameznikom pa nič! Nasprotno: zelo neumno, nepremišljeno ali pa zaradi skorumpiranosti Tožilstva in Sodstva še celo z dovoljenjem za taka dejanja! Kaj lahko pričakujemo? Nič drugega, kot to, da bo kmalu počilo.. Zato bodimo pozorni, previdni, pripravljeni in strogi do teh pojavov! Zaenkrat pa velja ostro obsoditi take odločitve,  preprečiti taka dejanja z odstranitvijo taki nesmislov tožilstva in sodstva, spodbujati k dialogu, pozivanjem k miru, spoštovanju in ustavitvi vseh hujskaških, lažnivih in propagandnih medijev.

Ustavitvimo sovražnost in napetost! Sicer res lahko še kje poči..

Pavel Rupar