Janez Janša, direktor RTC Krvavec je z okužbo s koronavirusom pristal v bolnišnici na Golniku, nas je obvestil vir. Direktor Janša, ki je konec decembra zavestno ravnal nezakonito in ogrožal javno zdravje, nam je potrdil, da je na Golniku s koronavirusom.

Janez Janša s Krvavca s koronavirusom pristal v bolnišnici na Golniku! Pozitivna na COVID-19 tudi Janševa žena in veliko njunih znancevVir iz Janševega kroga, ki nas je obvestil, da je Janša tako resno zbolel za koronavirusom, da je v bolnišnici, je dodal, da je pozitivna tudi Janševa žena in veliko znancev, ki so bili za silvestrovo na zabavi na Krvavcu.

Po besedah vira, katerega informacije so se izkazale za točne, se je novoletne zabave na krvavški plaži udeležilo kakšnih 40 oseb. Okuženih je veliko, a vir pravi, da so informacijo skušali prikriti pred javnostjo. Zato so jo pri Škandal24 preverili pri Janši.

Spoštovani,

v bolnišnico sem bil zaradi posledic okužbe s korona virusom sprejet v petek zvečer, danes se počutim boljše. Obolelost je verjetno nastopila kot posledica padca imunskega sistema ob stresnih dogodkih v decembru v zvezi z inšpekcijami, policijo in ostalimi postopki, kar je verjetno povzročilo večjo dojemljivost za okužbo.

Na krvavški plaži na Silvestrovo NI bilo nikakršne zabave še manj v moji organizaciji -možen ogled nadzornih kamer. Ob nastopu bolezni sem se takoj izoliral, zatorej širjenja virusa nisem povzročal. Hvala za dobre želje in vse dobro tudi vam.

S pozdravi,

Janez Janša

Janša, ki je bil 8. januarja sprejet v bolnišnico na Golniku, je bil z nasprotovanjem vladnim ukrepom, po katerih je bilo do konca leta prepovedano obratovanje smučišč, velika zvezda v slovenskih medijih. Z Janšo je bila  času, ko je napovedal upor vladnemu odloku, na Krvavcu ekipa RTV Slovenija. Na Krvavcu je bila v času kršenja prepovedi tudi ekipa oddaje 24 ur s Pop TV.

Uredništvo, prvotno objavljeno tukaj.