Kam nas bo pripeljalo levičarsko nasilje. ljudje ki ne spoštujejo, jezika, kulture, slovenske zastave, himne in grba? Žalostno je, da gre pri tej kasti ljudi za Slovence, vzgojene v duhu socializma, s podporo levičarskih medijev.

Nasilje levičarjev nad slovensko kulturo

Koga je včeraj motil prijetni starejši moški, ki je v slovenski narodni noši, na harmoniko igral priljubljeno Avsenikovo Golico. Medtem ga je eden izmed protestnikov boleče provociral s piščalko, Marko se je branil in zamahnil proti njemu, da ga ne bi motil pri igranju. Zatem je drug protestnik, provokatorju stopil v bran in se drl “kaj ga tepeš!”, medtem, ko ga je zaradi provokacij harmonikaš želel samo odriniti, da bi lahko mirno igral naprej.

Protestnik se ni dal kar tako in ga je z vsiljivim ploskanjem želel še dodatno razjeziti, a harmonikaš se ni dal in je igral dalje. Šele, ko so v bran stopili policisti, se je levičar pobral.

Do kdaj se bo še dovolilo, da nam levičarji, krojijo usodo, teptajo našo kulturo in zaničujejo nekaj, kar je pristno slovenskega. Do kdaj še?

MG, prvotno objavljeno tukaj.