Po številnih objavah na socialnih omrežjih o pomanjkanju goriva na bencinskih črpalkah se je sprožil tudi val odzivov mnogih, ki so prepričani, da je to gotova pot Slovenije v čase Jugoslavije, saj si kaj takega niso mogli niti predstavljati, sploh v letu 2022 in po vseh praznih obljubah Goloba, ki je v politične čeveljčke stopil, da bi Slovenijo rešil, ne pa pogubil. Vsaj tako je obljubljal.

Uporabniki na Twitterju so se odzvali na gnečo in pomanjkanje goriva na bencinskih črpalkah pred torkovo podražitvijo, ki jo je napovedal premier Robert Golob. Se Slovenija vrača nazaj ali ponudniki namerno zadržujejo gorivo do podražitve?

Na bencinskih črpalkah je znova zavladala panika. Z bencinskih črpalk širom Slovenije so tako poročali, da je ponekod dizelskega goriva že zmanjkalo. Na družbenih omrežjih pa se vrstijo odzivi ogorčenih uporabnikov, ki poročajo o pomanjkanju goriva. Sprva je bilo več informacij o pomanjkanju na Petrolovih črpalkah, vendar se sodeč po nekaj objavah zgodba ponavlja tudi na črpalkah OMV.

Uredništvo