Meri Verdinek – čudovita ženska, mama in partnerka, s čudovitim in prav posebnim darom. Njeno poslanstvo je biti medij, stik z dušami.

 

Meri se je pred nekaj leti, ob odhodu svoje babice, začela zavedati svojega dušnega poslanstva,  biti medij. Tu se mnogim porodi vprašanje, kaj pa medij sploh je?

Medij je oseba, katera ima dar oziroma sposobnost biti kanal za stik z dušami, lahko z njimi komunicira in prenaša njihova sporočila vsem, ki si tega želijo.

Vir: Meri Verdinek

Kot se sama rada poimenuje, je “dušna tajnica”, ki predaja sporočila, katere prejme preko telefonske linije. No, zares gre to malo drugače, o čemer smo Meri tudi povprašali.Ob tem bi dodala, da se z Meri osebno poznava, zato se bova tikali.

Kaj pravzaprav pomeni biti medij in na kakšen način komuniciraš z dušami?

Biti medij pomeni biti kanal po katerem pridejo informacije iz onostranstva na naš svet.  Vidim jih s fizičnimi očmi ter notranjim, tretjim očesom, saj je jasnovidnost moj najmočnejši kanal. Tako mi mnogo stvari, prizorov iz njihovega in vašega skupnega življenja pokažejo kot da gledam film, ki vam ga opišem. Takoj za tem pa sledi jasnoslušnost, saj poleg tega, da vidim, tudi slišim kaj mi duše govorijo.

Ob izgubi naših ljubljenih si večina zaželi, da bi le še enkrat lahko govorili z njimi. Pojavijo se strahovi, da smo premalo naredili zanje, da smo premalokrat povedali, kako zelo radi jih imamo in tu nastopi vsa veličina njenega dara – možnost za ponovni klepet z našimi najdražjimi.

Nam lahko zaupaš, kako potekajo tvoja medijstva? 

Medijstvo – torej srečanje, kjer prejmemo sporočila duš, sama poimenujem kar klepet z dušami. Namreč medijstvo – vsaj pri meni – je videti natanko tako. Sproščen klepet, kjer duše povedo marsikaj. Informacije, slike, občutke in besede duš predajam med sproščenim pogovorom, saj je tako za vse naj lahkotnejše.

Dogaja pa se tudi to, da stranka preko mene prepozna kretnjo, mimiko, način govora, k ga med prenašanjem informacij imam, ki ga je imela oseba – duša, s katero komuniciramo, na Zemlji.

Lahko je zaseben klepet, torej medijstvo ena na ena, lahko je skupinski v obliki dogodka ali pa zoom – torej online klepet s skupino.

Vir: Shutterstock

Spoznanje o tem, da ljudje nismo le fizično telo ter da obstajajo ljudje, ki nam lahko pomagajo vzpostaviti stik z njimi, prinese veliko olajšanje in mir v srcu.

To je tudi eden izmed razlogov, zakaj želimo skupaj z Meri, medijstvo približati ljudem in pobližje predstaviti komunikacijo z dušami.

Meri ali jim zaupamo še kaj več o tebi in tvojem daru, ali naj to ostane še malo skrito?

Pustimo jih raje še malo radovedne. Kmalu bodo izvedeli veliko več! Bi pa duše želele predati eno sporočilo.

Sporočilo duš: 

“V vsakem trenutku začuti v sebi Sebe. Od tu izhajaj in vse bo imelo smisel.

Objem iz Neba.”

Več o tem kdo Meri pravzaprav je, o njenem življenju, njenem poslanstvu in dušah boste izvedeli kmalu.

Z veseljem namreč sporočamo, da je Meri Verdinek postala naša nova kolumnistka!

Vsako sredo, bo na portal objavljena nova kolumna, pod rubriko – Stik z dušami, v katerih boste lahko dodobra spoznali Meri in njen dar. Pa tudi kakšno sporočilo duš ne bo manjkalo.

Spodaj pa, kje jo lahko najdete v kolikor ste začutili, da bi stopili v stik z svojimi ljubljenimi.

Vir: Meri Verdinek

Spletno uredništvo, M.V.