Potem, ko je migrant iz Pakistana, ki mu je stalno prebivališče omogočila Nemčija, ubil slovenskega policista z mačeto, moramo žal spet poročati o napadu migranta na slovenskega policista. Tokrat mu je migrant iz Sirije, ki ga je obravnaval policist zaradi tihotapljenja treh drugih sodržavljanov z avtomobilom, zlomil roko.

Migrant iz Sirije je po informacijah zanesljivega vira spletnega portala Nova24tv slovenskemu policistu, medtem ko ga je ta obravnaval zaradi kaznivega dejanja tihotapljenja migrantov, zlomil roko! Kot so izvedeli, je migrant, ki je slovenskemu policistu zadal hudo telesno poškodbo, v času, ko so ga ujeli, v Slovenijo nameraval pretihotapiti tri Sirce z avtomobilom. Omenjeni dogodek se je po zgodil na področju Policijske postaje Ilirska Bistrica 19. novembra 2018 okrog 21. ure. Za piko na i pa si poškodovani policist ni smel poiskati takojšnje zdravstvene pomoči, ampak je moral oddelati (beri: prevažati ilegalce) še osem ur, torej do 5. ure zjutraj.

Slovenija migracij ne obvladuje
Vir nam je zaupal, da mainstream mediji ne prikazujejo prave slike, ko pišejo in govorijo, da Slovenija zmore obvladovati masovne migracije, ki se dogajajo vsak dan, večinoma mimo oči javnosti. To naj bi bila navadna laž, saj je jasno, da je Slovenija glede obvladovanja migracij stopila v prevelike čevlje. Izvedeli smo, da so na območju PP Ilirska Bistrica ves čas na voljo prav vse patrulje, ki so vidno preobremenjene. Tudi 19. novembra 2018, ko je migrant zlomil roko slovenskemu policistu, so bile vprežene vse patrulje – ali so imele prijete migrante in sprovajalce ali pa so jih že obravnavale, nam je razkril naš vir. Mimogrede, obravnava enega migranta traja od ene ure in pol do kar štirih ur, so zapisali na Nova24tv.

Slovenijo pa je pred le dobrim mesecem šokirala informacija, ki so jo državni organi izrekli na nacionalni televiziji, in sicer, da je migrant pred dvema letoma umoril slovenskega policista z mačeto. O umoru policista Damirja Golobiča leta 2016 smo poročali že takrat, in sicer da ga je umoril neuravnovešeni 22-letni nemški državljan, a njegova prava identiteta je ostajala neznana. Nato smo poročali, da je morilec nemški državljan pakistanskega rodu. “Kdo natanko je bil 22-letnik, ki je zahrbtno ubil slovenskega policista na dolžnosti, še vedno ni znano, saj policija te podatke skriva pred javnostjo. V podobnih primerih brutalnih napadov na policijo je bila namreč vedno znana tudi identiteta morilca, a tokrat to ni mogoče,” smo zapisali ob krvavem dogodku. Takrat se je sicer ugibalo, ali policija ne želi razkriti identitete morilca, ker skriva njegovo islamsko poreklo.

Tokrat se je na srečo končalo mnogo bolj blago, a ob tem ne gre spregledati dejstva: policista Golobiča je umoril pakistanski migrant, ki si je življenje ustvaril v Nemčiji. Tokrat je slovenskemu policistu roko zlomil migrant iz Sirije, ki mu je Nemčija dala zatočišče. Naključje? Presodite sami …

Članek je bil prvotno objavljen tukaj.

Uredništvo