“Policija, dejte že tega Jenulla za zapahe. Zdaj je pa dost. A mislite, da smo zdravniki nevladne organizacije??”

Tako je na družbenih omrežjih zapisala znana kamniška zobozdravnica, opravičeno besna nad početjem Jaše Jenulla in njegovih somišljenikov, ki vsak petek v Ljubljani izvajajo cenene predstave, imenovane protesti. S tem namerno povzročajo škodo in širijo koronavirus.

Jenulla in ostale iz te skupine sicer spodbujajo vodstva strank SD, LMŠ in Levica, stvari so res presegle vse meje, zaradi vsega tega početja so zelo ogroženi tudi zdravstveni delavci. Pomenljivo je tudi, da se je z Jenullom srečeval tudi Marjan Šarec, omenjena zdravnica pa je tudi zobozdravnica njegovih hčerk, o tej družini je po pripovedovanju poznavalcev vedno našla le lepe besede. Tudi, ko si je postavil tisto znamenito visoko ograjo na Šmarci pri Kamniku, je bila ena redkih, ki tega niso obsojali. Zdaj pa tako njo kot številne druge ogrožajo prav ljudje, ki spadajo tudi v Šarčev krog prijateljev.

Jenull pa vsak petek v prašička zbira prispevke, domnevno za njegove kazni, nekateri pa navajajo, da na takšen način tedensko za svoje potrebe zbere po več tisoč evrov neobdavčenega denarja.

Uredništvo