Včeraj so na spletnem Vfokusu objavili zelo odmeven članek o blogerju Roniju Kordišu Hadu, kjer so ga kot influencerja in znano medijsko osebnost javno vprašali, naj odgovori na v preteklosti že večkrat zastavljeno vprašanje: Kdo plačuje Ronija Kordiša Hada in njegov spletni blog had.si?

Namreč, Kordiš je izrazito agresiven politični pisec, levi skrajnež, ki je že večkrat medijsko moril nedolžne državljane, človek z močnimi političnimi povezavami, ki jih ne skriva! Očitno iz tega črpa svojo moč obračunavanja z nasprotniki in žrtvami, ki jih medijsko mori po naročilu?

In odgovor?
Roni Kordiš se je odzval na pritlehen način z otročjim kazanjem mišic, pardon, bojda obiskom njegovega bloga, kjer je podal printscreen do ne ravno najbolj zanesljivega servisa. Seveda ni pozabil z norčavo nesramnim vprašanjem, če je Janez obljubil nagrado:

Časopis V FOKUSU@vfokusu

Si sposoben @had javnosti povedati kdo te plačuje!?https://vfokusu.com/post/547025/kdo-te-placuje-roni-kordis-had#twitter 

Kdo te plačuje Roni Kordiš – Had?

Za vse tiste, ki ste preveč zasedeni s svojim delom in bojem za preživetje iz meseca v mesec, ko morate poleg tega vsako leto za NVO organizacije in …

vfokusu.com

Roni Kordiš@had

Boris, saj te nihče ne bere? A je Janez obljubil nagrado?

View image on Twitter
See Roni Kordiš’s other Tweets
In kasneje še s tvitom v nadaljevanju, kjer se v njemu že zelo znani “maniri” norčuje, da je v kvoti kaviar socialistov in obenem grozi z računom za slike, ki so bile potrebne za predstavitev blogerja in njegovega boemskega življenja širšemu občinstvu:
Kdo plačuje Kordišovo greznico?
Torej, Roni Kordiš Had ni odgovoril na vprašanje, od kje mu denar za poslovanje in lagodno življenje, ampak se obnaša nezrelo, nesramno in pobalinsko! Očitno misli, da lahko počne karkoli se mu zljubi! Ne smemo se čuditi temu obnašanju, vendarle se gre za človeka, ki med drugim izvaja medijske umore in se na vse načine posmehuje sodržavljanom! Kot je znano in se s tem zelo rad pohvali, bi naj bil avtor besede domoljupci, ki pomeni slabšalnico za sodržavljane, ki so domoljubi. Obstaja velik dvom v to, da bi bil Kordiš “izumitelj” besede domopljupci, vendar jo množično uporablja pri obračunavanju s komentatorji na družbenem omrežju Twitter in tudi kar tako, v namene discipliniranja manj veščih.

Ironija pri vsem tem je ta, da je največ domoljubov ravno med ljudmi, ki delajo z zemljo in so na rodno grudo zelo navezani. Torej kmetje, po kordiševo domoljupci so tisti, ki skrbijo za hrano na krožniku Ronija Kordiša Hada, da ni lačen!

Razumeti je, da je zagata omenjenega blogerja Ronija Kordiša huda, ker nikakor v vsem tem času, od l. 2005 ni zmogel odgovoriti na preprosto vprašanje, kdo mu plačuje, vendar to ne more ostati nepojasnjeno! Torej, kdo plačuje storitve izdajanja strogo skrajno levičarskega bloga had.si, ki ga poganja že 15 let? Namesto, da bi kot javna osebnost natančno in transparentno odgovoril, od kje prihodki, se je raje zatekel k temu, kar najbolj obvlada: zasmehovanju in grožnjam!

Zato bomo še enkrat ponovili vprašanje in s tem dali znanemu influencerju še enkrat možnost, da pojasni:

Kdo te plačuje Roni Kordiš – Had?

VPRAŠANJE ZA FURS IN PREDSEDNIKA VLADE!
Na tem mestu tudi pozivamo Finančno upravo Republike Slovenije, da preveri, od česa živijo influencerji Roni Kordiš Had, Franci Kek, Zlatko Čordić, Domen Savić, Bogdan Biščak in drugi, v ljubljanskem političnem podzemlju znani kot “vojščaki” Gregorja Golobiča!

Vprašanje naslavljamo tudi na predsednika vlade.

Prvotno objavljeno TUKAJ.

Uredništvo