Marjan Šarec, kot nov obraz, le še eden izmed kmetov na šahovnici v dolgi liniji, ki se je začela z Jankovićem, nadaljevala z Bratuškovo ter zadnjim v vrsti Cerarjem. Vsi so Sloveniji prinesli nič drugega kot tipično levičarsko kolobocijo, neustavljivo višanje davkov, kot je bil Alenkin stalni dvig DDV-ja ter njena za dve milijardi € preplačana davkoplačevalska sanacija NLB-ja. Pod Cerarjem smo doživeli kolaps slovenskega zdravstva, tihi izgon Slovenije iz schengenskega območja, izgubo geografsko zaščitenih izdelkov, letna izselitev skoraj 10 tisoč mladih in še bi lahko naštevali razloge, kako je zadnja vlada navadne državljane pritisnila ob rob preživetja.

Marjan Šarec kot vsi pred njim

Sedaj pa nam mediji od predsedniških volitev naprej vsiljujejo novi povezovalni obraz Marjana Šarca. Njegove občanke in občani se verjetno spominjajo njegove prevare volivcev, s katero se je najprej povzpel na oblast. Kot je to storil levičarski Marko Bandelli, ki je bil na župansko funkcijo izvoljen s pomočjo desnega volilnega telesa ter ga nato označil za bolj neumnega od psov, je tudi Marjan Šarec izkoristil desne volivce in se nato zgolj nekaj mesecev po izvolitvi na župansko funkcijo včlanil v isto stranko kot Bandelli, Jankovićevo Pozitivno Slovenijo.

Tu pa se njegove županske mahinacije šele pričenjajo. Eden izmed največjih projektov Šarčevega županovanja je bila obnova OŠ Toma Brejca, ki se je z različnimi aneksi dražila ter na koncu dosegla ceno 10 milijonov €. Šarec pa v primeru izvolitve v Državni zbor zapušča županski stolček in Občino Kamnik z dolgom skoraj 10 milijonov €, čeprav je obnova šole potekala 5 let nazaj. Šarec v tem času ni bil sposoben reorganizirati občinski proračun za zmanjšanje dolga. Če mu take težave povzroča nekaj milijonov € lokalnega proračuna, si lahko samo predstavljamo, kakšno škodo lahko Šarec povzroči z milijardnim državnim proračunom.

Novi obrazi, stari problemi

Zadnje predvolilno soočenje pa je postreglo z novimi namigi, da je Šarec zgolj še eden v vrsti kmetov na šahovnici, ki bodo nadaljevali tranzicijo Slovenije in nadaljevali z agonijo navadnih državljanov. Na soočenju je Požar Šarca povprašal o srečanjih z Janšo, katere je Šarec najprej zanikal, ob vprašanju Janeza Janše zakaj zanika resnico, pa se je Šarec odzval, da gre za ”dogovorjen napad nanj”. Da gre za ponovno nadaljevanje zgrešene tranzicijske politike, ki jo s svojo listo predstavlja Šarec pa dokazuje tudi njegova izjava, da pod nobenim pogojem ne bo sodeloval z Janezom janšo ali njegovo stranko v morebitni koaliciji, kar smo že slišali tako od Jankovića, kot Bratuškove. Izjavo je podal tudi Cerar, kot tudi Židan. Vnaprejšnje izključevanje morebitnih političnih partnerjev pred volitvami pa kaže na nadaljevanje zgrešene tranzicijske politike, ki pelje Slovenijo na pot podpornice mednarodnega terorizma.

Vir: http://primorska24.si/odkrivanje-njihovih-lazi-levicarji-jemljejo-kot-dogovorjene-napade-nanje/