12. 4. po 18. uri so policisti na cesti proti Pivki ustavljali osebni avto, ki na znake ni ustavljal, temveč je pospešeno peljal naprej. Policisti so zapeljali za njim. Bežal je po makadamu proti Knežaku. Vozilo so izsledili v Knežaku, vendar voznika ni bilo v njem. Nadaljuje se z zbiranjem informacij. 

So pa policisti policijske postaje Postojna 27. 3. 2019 v Planini v hrambo prevzeli najdeno kolo znamke Nakamura 29 catch. Policistom do sedaj še ni uspelo najti lastnika, zato pozivajo vse, ki bi prepoznali kolo na fotografiji, da o tem obvestijo policijo na 113, policijsko postajo na telefonsko številko 05/7033400 ali se pa sami z listinami, ki dokazujejo lastništvo kolesa, zglasijo na policijski postaji v Postojni, Kolodvorska cesta 3b.

Ilegalne migracije

Od petka, od 7. ure, do danes, do 7. ure, so policisti na območju policijske uprave Koper obravnavali 24 oseb, ki so ilegalno prestopile mejo med Hrvaško in Slovenijo. 15 oseb bo po zaključenih postopkih vrnjenih na Hrvaško. 9 državljanov Irana pa je zaprosilo za mednarodno zaščito.

Uredništvo