Danes so v veliki dvorani Narodnega doma v Logatcu podelili občinska februarska priznanja za dosežke na področju kulture.

Nagrajencev je bilo letos nekaj manj kot lansko leto saj je bilo predlagano in na občinskem svetu izglasovano ter podeljeno le eno februarsko priznanje. Za življenjsko delo je bilo podeljeno priznanje dolgoletnemu ustvarjalcu na področju kulture Primožu Sarku.

Zelo spodbudno je bilo videti predstavnike vseh političnih opcij zastopanih v občinskem svetu, kar se v preteklosti ni dogajalo. To daje čutiti, da se bo v tekočem mandatu resnično pričelo razmišljati o prenovi narodnega doma in ne bo ostalo le pri besedah izrečenih v okviru sej občinskega sveta, ampak se bo resnično nekaj premaknilo.

Po podelitvi priznanja se je kulturni program nadaljeval z odličnim koncertom mešanega pevskega zbora Aduramus. Za konec koncerta so skupaj z navzočim občinstvom odpeli VEČNO pesem Slovenija odkod lepote tvoje, po navdušenem aplavzu, pa so se nastopajoči odločili konec popestriti še z Avsenikovo Golico. Vsekakor nepozaben večer.

Uredništvo