V drugi polovici tega tedna in v začetku prihodnjega bo podjetje CPK d.d. asfaltiral ceste v Šmihelu in Narinu. V času asfaltiranja bo veljala popolna zapora cest, dostop do objektov bo onemogočen.

ŠMIHEL:

Obveščamo vas, da bo izvajalec CPK d.d. v petek, 5.7.2024, in ponedeljek, 8.7.2024, v naselju Šmihel izvajal asfalterska dela na rumeno označenih odsekih:

Asfaltiranje Šmihel

Dostop do objektov bo na teh odsekih onemogočen.

V času asfaltiranja bo popolna zapora ceste na teh odsekih. Obvoz je mogoč čez Veliko pristavo do hišne številke Šmihel 25.

Vaščane Šmihela prosimo, da pustijo svoje avtomobile izven območij asfaltiranja in da se ne vozijo po sveže asfaltiranih površinah. Vaščane Šmihela ter ostale uporabnike prosimo za razumevanje.

NARIN:

Obveščamo vas, da bo izvajalec CPK d.d. v četrtek, 4.7., in petek, 5.7.2024, v naselju Narin izvajal asfalterska dela na rumeno označenih odsekih:

Asfaltiranje Narin

Dostop do objektov bo na teh odsekih onemogočen.

Vaščane Narina prosimo, da pustijo svoje avtomobile izven območij asfaltiranja in da se ne vozijo po sveže asfaltiranih površinah. Vaščane Narina ter ostale uporabnike prosimo za razumevanje.

Spletno uredništvoVir: Občina Pivka