Danes 13.5. je na vsakomesečnem sejmu v Logatcu stala tudi stojnica SDS, na kateri sta se predstavila kandidata te stranke za evropske volitve Romana Tomc in Davorin Kopše.

Romana Tomc je v sproščujočem klepetu z mimoidočimi predstavila predvsem svoje poglede na razvoj družin in skrb za starejše prebivalce Slovenije. Tako je njena vizija prihodnosti, solidarna in pravična Evropa, ki skrbi za upokojence in postavlja družine na prvo mesto. Starejši so po njenem mnenju vir naših vrednot, naša modrost in temelj naših družin.

 

Po drugi strani pa je Davorin Kopše, poskušal mimoidočim razložiti, da SDS dejansko  deluje povezovalno, kar dokazuje tudi njegova uvrstitev na kandidatno listo.

Predstavitve se je kljub slabemu vremenu udeležilo veliko ljudi, kar dokazuje, da med ljudmi zanimanje za politiko narašča, kar je tudi prav, saj je od odločitev politikov odvisno vsakdanje življenje vsakega človeka.

Organizatorji so poskrbeli tudi za skromen prigrizek, njihova gostoljubnost pa se je pokazala ob sprehodu kandidatov stranke NSi, saj so jih prijazno sprejeli in pogostili. Med kandidati NSi je bilo opaziti dolgoletnega evropskega poslanca te stranke Lojzeta Petrleta in poslanko Ivo Dimic.

Uredništvo