Kot velik delodajalec na področju zdravstva in socialnega varstva ponuja skupina SeneCura v Pivki, kjer odpirajo nov dom, varna delovna mesta z raznolikimi možnostmi razvoja.

Odprta delovna mesta:
1.Diplomirana medicinska sestra / Diplomirani zdravstvenik

V kolikor imate 6. stopnjo izobrazbe iz smeri zdravstvena nega, imate veljavno licenco in ste vpisani v Register izvajalcev zdravstvene in babiške nege, ste odgovorni, samoiniciativni, imate sposobnost vodenja in organiziranja dela, imate veselje do dela s starejšimi ljudmi, ste komunikativni, prijazni in pozitivno naravnani ter se lahko poistovetite s sloganom »Blizu ljudem. Blizu meni.«, bodo veseli vaše prijave.

Prijavo z vsemi potrebnimi dokazili lahko pošljete najkasneje do 24.12.2023. Delovno mesto je prosto v domu starejših občanov SeneCura Pivka.

Vsa morebitna dodatna vprašanja lahko naslovite na: [email protected] ali pokličete na telefonsko številko +386 (0)51 342 232.
Razpis za delovno mesto je objavljen na povezavi: Diplomirana medicinska sestra / Diplomirani zdravstvenik (M/Ž/X) (hellotalent.com)

2. Srednja medicinska sestra/zdravstveni tehnik

V kolikor imate 5. stopnjo izobrazbe iz smeri zdravstvena nega, opravljen strokovni izpit, ste vpisani v Register izvajalcev zdravstvene in babiške nege, ste odgovorni in imate veselje do dela s starejšimi ljudmi, ste komunikativni, prijazni in pozitivno naravnani ter se lahko poistovetite s sloganom »Blizu ljudem. Blizu meni.«, bodo veseli vaše prijave. Prijavo z vsemi potrebnimi dokazili lahko pošljete najkasneje do 16.12.2023. Delovno mesto je prosto v domu starejših občanov SeneCura Pivka.

Vsa morebitna dodatna vprašanja lahko naslovite na: [email protected] ali pokličete na telefonsko številko +386 (0)51 342 232.

Spletno uredništvo