Ana Malenica se z astrologijo ukvarja že od njenega 15. leta. S to magično znanostjo, ki je postala njena dimenzija življenja, se ukvarja že 56 let!

Astrologije se je učila pri dveh največjih mojstrih jugoslovanske astrologije: Prvi je bil astrolog Mile Dupor s Korčule, s katerim je bila, razen preko astrologije, povezana tudi preko dalmatinskih genov in ljubezni do morja. Drugi učitelj je bil Goran Milekić, genij, ki jo je naučil logičnega povezovanja Astrologije in zemeljskih zakonov.

Oba njena učitelja sta bila rojena v znamenju Škorpijona in z obema je bila energetsko povezana preko Fortune v in Marsa v znamenju Škorpijona, v njenem horoskopu.

Obema je hvaležna, da sta prepoznala in aktivirala njihove skupne karmične programe, in jo naučila, da je jasnost interpretacije odvisna od našega poguma, da delaš tisto v kar verjameš.

Kaj Ani Malenici pomeni astrologija?

Njena prva in edina prava ljubezen so zvezde in poroka z Vesoljem, njena edina zaveza, ki bo trajala do konca njenih dni. Takrat, ko se bo poslovila od tega sveta, bo na nebu ostala majhna zvezdica, ki bo utripala kot spomin, za tiste, ki jim je razlagala, da smo ljudje in zvezde narejeni iz istega testa.

S čim se Ana ukvarja?

Ukvarja se z humanitarnim delom. Je soustanoviteljica društva APIS, ki se bori za zaščito človekovega dostojanstva in boljšo kvaliteto življenja. Je idejni vodja in avtorica projekta “Objemi me in stopi naprej”.

Ukvarja se z astrološkim svetovanjem preko osebnih srečanj in po telefonu, ali preko skypa za tiste, ki nimajo možnosti za srečanje v živo.

Področja svetovanja: poslovna astrologija, mundana astrologija, partnerski odnosi, karmična astrologija, astromedicina.

Več o Ani Malenici, njenem delu in astroloških svetovanjih si lahko preberete TUKAJ, kjer se lahko naročite tudi na njena svetovanja!

 

Poišči me, ko si na vrhu, da ti pomagam, da ne padeš.
Poišči me, ko boš jokal, da bom jokala s teboj.
Poišči me, ko bodo vse tvoje poti zaprte, da ti pokažem smer rešitve.

 

Telefon: + 386 (0)41 444 755
Email: [email protected]
Skype: malenica.ana

 

Spletno uredništvo,

Vir: https://astroanama.com/