Danes, nekaj pred 10. uro  se je na regionalni cesti od Trojan proti Orehovici v naselju Hrastnik pri Trojanah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik manjšega osebnega vozila in kolesarka.

 

Po do sedaj zbranih obvestilih je voznik pri prehitevanju trčil v kolesarko, ki se je pri tem huje poškodovala in je njeno življenje ogroženo. Neznani voznik osebnega vozila je, ne da bi nudil pomoč poškodovanki, odpeljal naprej v smeri Zagorja ob Savi.

Zaradi razjasnitve vseh dejstev in okoliščin naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, da pokličejo na tel. št. 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana na št. (01) 583 88 20, oziroma obvesti najbližjo policijsko postajo. Prav tako pozivamo neznanega voznika, da pokliče na podani številki, ali se osebno zglasi na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič 56 v Ljubljani.

Dopolnjujemo naše obvestilo z informacijo, da so policisti v popoldanskem času na območju Ljubljane, izsledili iskano vozilo in v dogodek vpleteno voznico, ter nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščina prometne nesreče. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

 

Spletno uredništvo, M.V.