Na družbenem omrežju Facebook se je oktobra pojavila precej priljubljena stran “turistične agencije”, ki ponuja vznemirljiva nelegalna potovanja po Balkanski poti. Stran tako objavlja utrinke muslimanskih nelegalnih migrantov s te poti, poleg tega pa med drugim muslimanom svetuje, naj se poročijo z evropskimi ženskami, ki naj jih uvedejo v islam. Zasledili smo tudi videoposnetek, v katerem se eden od nelegalnih muslimanskih migrantov prosto sprehaja po središču Ljubljane in naravnost s Prešernovega trga v arabskem jeziku nagovarja svoje rojake, naj se tudi oni podajo na pot in islamizirajo Evropo!

Na družbenem omrežju Facebook se je pojavila stran “potovalne agencije”, ki jo očitno upravlja eden izmed muslimanskih nelegalnih migrantov, ki že živi v Evropi in ponuja svoje nasvete oz. storitve ostalim, ki se nameravajo podati na nelegalno pot z Bližnjega Vzhoda proti Zahodni Evropi. Stran “turističnega agenta” z naslovom Evropa kliče (أوروبا تنادي) je aktivna od letošnjega oktobra, v tem času pa je postala tudi precej priljubljena. Všečkalo jo je namreč že kar 57.669 uporabnikov Facebooka, sledi pa ji skupno 67.204 uporabnikov, po komentarjih in ostalih aktivnostih sodeč gre zlasti za muslimane, ki se sporazumevajo v arabščini. V arabskem jeziku objavlja tudi stran, a smo si pri razumevanju besedil pomagali s prevajalnikom in naša odkritja so naravnost šokantna.

Migrantom “potovalna agencija” ponuja delovna mesta v Zahodni Evropi
Da gre za profesionalno vodeno stran, kaže to, da je administrator dobro seznanjen z dogajanjem v Evropi, med drugim potencialnim migrantom ponuja tudi solidno plačana delovna mesta. Tako najdemo informacijo o prostih delovnih mestih v tovarni družbe Ford v Španiji, kjer naj bi iskali 200 moških in žensk v starosti od 18 do 50 let za delo v njihovi podružnici. Za delo je ponujena solidna plača v višini 850 evrov mesečno, delovni čas pa naj bi trajal 8 ur dnevno, pri čemer so plačane tudi morebitne dodatne ure. Zagotovljeno naj bi bilo tudi zdravstveno zavarovanje in kritje stroškov potnega lista, za prijavo pa naj bi se bilo potrebno obrniti kar na Facebook stran. Sicer ob tem velja poudariti, da imajo nelegalni migranti iz muslimanskih držav na Bližnjem Vzhodu in v Afriki občutno nižji inteligenčni kvocient od Evropejcev in so tako ne le popolnoma nezaposljivi, pač pa tudi opravilno nesposobni in tako tudi kazensko neodgovorni za svoja dejanja, o čemer lahko preberete več TUKAJ.

Foto: posnetek zaslona

Stran pretežno objavlja utrinke z nelegalnega potovanja po Balkanski poti

Facebook stran obsežno pokriva nelegalno potovanje po Balkanski poti s fotografijami in z videoposnetki. Med drugim se tako pojavljajo utrinki iz Grčije, Albanije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške in tudi Slovenije.

Foto: posnetek zaslona
Foto: posnetek zaslona
Foto: posnetek zaslona
Foto: posnetek zaslona

Kot vse kaže, policijsko varovanje meje nelegalnih migrantov prav nič ne skrbi. Več kot je policije, bolj zabavna se jim zdi pot.

Foto: posnetek zaslona

Tako smo zasledili tudi videoposnetek, na katerem je razviden muslimanski nelegalni migrant, ki se prosto sprehaja po samem središču Ljubljane, nato pa se brez sramu postavi pred frančiškansko cerkev Marijinega oznanenja na Prešernovem trgu, kjer v arabščini nagovarja svoje rojake, naj se podajo na pot in islamizirajo Evropo.

Foto: posnetek zaslona
Foto: posnetek zaslona

Ne nameravajo se integrirati, pač pa islamizirati Evropo in vzeti naše ženske

Nelegalni migranti prek Facebooka nikakor ne izkazujejo namere, da bi se v Evropi integrirali in prilagodili naši kulturi. Prav nasprotno, Facebook stran spodbuja potencialne muslimanske imigrante, naj se poročijo z evropskimi ženskami in jih uvedejo v islam, omenjajo pa se tudi morebitna nadaljnja romanja v Meko. Če bi želeli živeti v skladu s svojo kulturo, bi bilo sicer najbolj logično, da se podajo v Savdsko Arabijo in se poročijo kar s tamkajšnjimi ženskami, a očitno so v ozadju poleg socialnega turizma tudi drugi razlogi, da raje izberejo Evropo. Pogosto se namreč govori o izprijenem načrtu, s katerim se Evropa načrtno islamizira. Na ta način se izriva bela rasa, krščanska kultura in evropski način življenja.

Foto: posnetek zaslona
Foto: posnetek zaslona
Foto: posnetek zaslona
Foto: posnetek zaslona

Na več fotografijah vidna ista ženska, gre za sprovajanje?

Na več fotografijah, objavljenih ob različnih časih, se pojavlja tudi ista starejša ženska evropskega videza, ki jo administrator naslavlja kot “drugo mater.” Po vsej verjetnosti bi lahko v tem primeru šlo za predstavnico katere izmed nevladnih organizacij, ki poslujejo na račun davkoplačevalcev, lahko pa bi delovala tudi na lastno pest pod vplivom multikulti propagande, ki smo ji priča v mainstream medijih.

Foto: posnetek zaslona
Foto: posnetek zaslona

Članek je bil prvotno objavljen TUKAJ.

Uredništvo