SPAR Slovenija bo v četrtek, 27. avgusta, v Logatcu odprl svojo 106. trgovino v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR. Nova trgovina SPAR se nahaja na Cesti talcev 16 in je zgrajena v skladu s konceptom, ki ga imajo vse nove trgovine SPAR.

 SPAR Slovenija je nov hipermarket SPAR v Logatcu zgradil v sedmih mesecih. Nova trgovina SPAR obsega skupaj skoraj 1.700 kvadratnih metrov sodobno urejene površine, njeno stekleno fasado dopolnjuje moderen, z lesom obložen nadstrešek. Poleg trgovine, kjer je prostor za parkiranje 90 vozil, je tudi gostinski lokal. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje bo v novem hipermarketu skrbelo 30 zaposlenih.

V ospredju trgovine so sveži oddelki z bogato založenim oddelkom sadja in zelenjave na čelu. Posebno mesto zavzema leseni kozolec, kjer so na voljo izdelki slovenskih pridelovalcev. Poleg oddelka sadja in zelenjave bo obiskovalce na začetku trgovine pozdravil oddelek kruha in peciva s samopostrežnim oddelkom, ki mu sledijo delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse ter mesnica in ribarnica. Na voljo bo tudi ponudba z alternativno prehrano ter dobro založen oddelek, imenovan SPAR TO GO. Vsem, ki bodo želeli opraviti hiter nakup, bodo na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR LOGATEC:

PON–SOB: 8.00–20.00; NED: 8.00 – 13.00

Uredništvo