Portal Družinski kompas – za krepitev odnosov, za rast zakona in družine!

Vemo, da se v  Sloveniji in v Evropi srečujemo z velikim odstotkom ločenih družin in osebnih stisk. V upadanju je tudi število parov, ki se odločijo za poroko. Poslanstvo portala je veliko, saj se ukvarja z temeljno “celico” družbe. To je družina!

Na portalu torej lahko najdete tematske članke o družini, zakonu, vzgoji, odnosih, otrokovem razvoju in mladih. Tudi za najmlajše se v rubriki otroški kotiček, najde marsikaj zanimivega.

Na področju življenja lahko berete o duhovnosti, kulturi, športu, izletništvu, kulinariki, ekologiji, o trendih, zdravju… V blog zapisih pa lahko spremljate razmišljanja o aktualnih temah, s področja družinskega življenja.

V mesecu februarju se objavam pridružujejo še video in audio vsebine. Izšel je prvi podcast, z naslovom: Bojana in Luka – Družinski podcast. Video vsebine pa so dosegljive na socialnih omrežjih in  člankih, objavljenih na portalu Družinski kompas.

Vabljeni ste, da všečkate in objavam sledite na Facebooku, Instagramu, Youtubu, in Twitterju. Vse povezave do strani in profilov socialnih omrežij, najdete na spletni strani.

Skrb za odnose in družino, je temeljnega pomena za prihodnost naših družin, naših otrok in našega naroda. Verjamemo, da vas bodo vsebine portala Družinski kompas napolnile in da boste lahko napredovali tako v osebnem, kot tudi družinskem življenju.

Obiščite portal za družino, za pristne odnose in srečno življenje.

Obiščite Družinski kompas.

Bojana in Luka,

Družinski kompas