Foto: YouTube

Po poročanju nova24tv.si so ilegalni migranti v bližini slovensko-hrvaške meje ujeli srno in ji na barbarski način prerezali goltanec – tako kot velevajo “halal” islamska pravila o zakolu živali.

Ko človek misli, da je v zvezi z ilegalnimi migranti videl že vse, preseneti nov eksces. Tokrat v javnosti kroži posnetek ilegalnih migrantov, domnevno nekje sredi gozda, v bližini slovensko-hrvaške meje.

Kot je razvidno z videoposnetka, so ilegalci v migrantski tabor sredi gozda prinesli živo srno z zvezanimi nogami. Nekaj časa so si jo ogledovali, nato pa so ji z nožem prerezali goltanec – skladno s “halal” islamsko prakso zakola živali, kjer mora ta izkrvaveti pri živem telesu. Kaj so kasneje storili z njo, ni znano, po vsej verjetnosti pa je končala v njihovih želodcih.

Ilegalni migranti so z nedovoljenim ulovom srne storili kaznivo dejanje krivolova. Ker je sodeč po bujni vegetaciji šlo tudi za krivolov znotraj varstvene dobe živali in dejanje v skupini, je za tovrstno kaznivo dejanje zagrožena denarna kazen in kazen zapora do enega leta.

kazenski zakonik

Uredništvo