Pošteno zaslužen denar pa tudi druge prejemke, dobljene za preživetje, osnovne potrebščine, hrano in vsaj za silo dostojno življenje BOM POTROŠIL ZA STVARI, KI SI JIH SAM IZBEREM IN ŽELIM!! 170 evrov na leto (!!!!!) pa NE BOMO VEČ METALI PROČ ZA NIČ VREDEN PROGRAM RTV SLO !!! DOVOLJ JE TEGA PRISILJENEGA STROŠKA, ZAME JE TO LEGALNA KRAJA MOJEGA DENARJA!!! NE DAM VEČ!!! Povabite prijatelje neglede na politično, versko ali nacionalno pripadnost, naj se pridružijo naši skupini!!!!” je zapisal ustanovitelj Facebook skupine Ukinite prisiljeno plačevanje RTV SLO naročnine Pavel Rupar.

Bivši politik in poslanec Pavel Rupar je na Facebooku zagnal skupino, ki se zavzema za ukinitev plačevanja RTV naročnine.

Skupina “Ukinite prisiljeno plačevanje RTV SLO naročnine” je bila ustanovljena prvega maja letos. Na Facebook profilu je skupina zapisala, da program, ki nam ga vsiljuje politična, skorumpirana in našim denarjem preplačana RTV Slovenija, presega vse normalne okvirje ter da je dovolj laži, honorarjev, korupcije in programa, ki ga ne želimo videti. Skupina ima že več kot 2400 članov.

Članek je bil prvotno objavljen TUKAJ.

Uredništvo