Kaj se dogaja v hramu demokracije? Grožnje, laži, obrekovanja, dretje so zadeve, ki ne sodijo v hram demokracije.

Matjaž Nemec verbalno napadel predsedujočega parlamenta

Tako je v parlamentu izgubil živce tudi Matjaž Nemec – nitka, kateri je od predsedujočega Jožeta Tanka dobil kar dva opomina, ko mu je bila odvzeta še beseda je vstal s svojega sedeža in se namenil proti predsedujočemu Tanku in ga verbalno napadel.

ℝ????? ???? ??@mgajver

Dr.Nitko – specialist klinične psihologije.??‍♂️

Ker je Nemec kršil poslovnik, saj njegov postopkovni predlog ni bil v skladu s poslovnikom, mu je Tanko vzel besedo. Kot ponorel, je Nemec potem vstal in se odpravil proti predsedujočemu, ter ga verbalno napadal.

Ali bo Nemcu sledila kakšna kazen? Vprašanje smo naslovili tudi na predsednika državnega zbora, ki nam bo pojasnil, kaj sledi. Očitno se je ulica preselila že v hram demokracije!

Najbolj zanimivo pa je to, da je Nemca v bran vzela tudi (vse bolj leva) mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik, katera se je po parlamentu še pred nedavnim drla diktatura. Očitno pa vse v svoje okrilje vzame tudi Tanja Fajon, ki je znana po tem, da se mora o njej le lepo govoriti in lepo brati. No parlamentarizma se očitno tudi ona ni učila.

Tanja Fajon, mag.

@tfajon

Očitno imajo vladajoče strukture različna pravila za “vaše” in “naše”?? Katastrofa. Postaja prav res vse dovoljeno? In to v parlamentu, ki je hram demokracije? In branik človekovih pravic. Morda bi morali skozi lekcijo pravil poslovnika in obnašanja. Na sploh. https://twitter.com/matjanemec/status/1265152579312459776 

Matjaž Nemec@MatjaNemec

⛔ Brez pravice do besede, brez besede za pravico.
Utišali so demokracijo, ugrabili so državo.
Predsednik DZ @IgorZorcic, do kdaj še boste dopuščali takšne kršitve?

Embedded video

Jože Tanko@TankoJoze

Hram demokracije ima tudi pravila. Tudi vaš gospod poslanec Matjaž Nemec se jih lahko priuči.