Davorin Kopše, invalid, kandidat za Evropskega poslanca je zagotovo najbolj srčen in preprost človek. S Svojo vztrajnostjo in čutom za ljudi je zagotovo eden bolj zanimivih kandidatov za Evropske poslance.

Njegova invalidnost je postala del njegovega življenja. Kljub temu sam vozi avto, na predstavitve kandidatov se pripelje sam in resnično je lahko marsikomu za vzgled. Lahko se pohvali z dobrim poznavanjem slovenske politike, leta 2018 pa je prejel tudi plaketo SDS za posebne dosežke. Je član Curling kluba Zalog, kjer igra v ekipi invalidov. Udeležen je v slovenski ligi, občasno pa tudi v reprezentanci. Je človek, ki je z dušo in srcem zapisan svoji domovini.

Davorin večkrat pove, da mora še izpopolniti dober občutek pri javnem nastopanju, a se je skozi kampanjo tudi pri tem okrepil V Evropskem parlamentu bi rad zastopal invalide, kar je tudi sam, saj so preveč odrinjeni na rob.

Sicer pa se Davorin skuša posvetiti največ pozornosti aktualnim temam, ki so za Evropo še kako pomembni. To so seveda nezakonite migracije, katere je potrebno ustaviti. Vsak dan se poroča o množičnih prehodih meje in to nas ogroža, pravi Davorin.

Davorin Kopše se je udeležil tudi srečanja s svojimi volivci v Logatcu, kjer se je oglasil tudi na stojnici SDS v centru mesta.

Davorina Kopšeta boste našli na skupni listi SDS – SLS pod številko 9, preferenčni glas, pa mu lahko oddate pod številko 7.

Uredništvo