V zadnjih 24 urah je bilo obravnavanih 69 oseb zaradi nezakonitega prehoda državne meje in sicer 53 na območju PU Koper, 12 na območju PU Ljubljana, 3 na območju PU Novo mesto in 1 na območju PU Celje. Med njimi so obravnavali največ državljanov Afganistana (25), Sirije (11) in Pakistana (9).

“Napoved Goloba, da bo v primeru, da prevzame vlado Republike Slovenije, takoj odstranil ograjo na naši južni meji, je skrajno resno opozorilo, da se cilji levičarjev niso prav nič spremenili. Očitno hočejo Slovenijo kar preplaviti z ilegalnimi migranti iz področja radikalnega islama. Zaščitna ograja je namreč postavljena kot preventivni ukrep izključno proti ilegalnim migrantom, za zaščito slovenskih državljank in državljanov. Levičarji za vsako ceno hočejo nove volivce, saj so jih stari večinoma že spregledali in jim obrnili hrbet. Velika zamenjava teče naprej”, pa je že marca komentiral Branko Grims.

“Napoved Goloba, da bo takoj podrl zaščitno ograjo ob slovenski meji, so že podprle praktično vse leve stranke. Pomenljivo je, da so celo nekatere stranke iz koalicije »KUL« v času svoje oblasti – v obdobju pred »Velikim metom puške v koruzo« – dodatno postavljale ograjo ob južni meji Slovenije; Golobovo napoved rušenja zaščitne ograje pa sedaj podpirajo. To jasno pove dvoje: da so se stranke »KUL« koalicije že povsem podredile Golobu; in – kar je najbolj pomembno sporočilo – da je Golob očitno bolj (ultra!)levičarski celo od že itak povsem levih strank koalicije »KUL«!! V hlastanju po oblasti torej Goloba in njemu podrejen »KUL« torej prav malo briga, če izpostavijo Slovenijo in vse državljanke in državljane nevarnosti,” je še dejal.

Uredništvo