Levi kapitalisti – poskrbite za naše otroke in ljudi najprej

V uredništvo smo prejeli pismo ogorčene občanke, ki ga objavljamo v nadaljevanju:

Na spletni strani revije REPORTER sem prebrala, da je Vlada (Vladni urad za integracijo in oskrbo migrantov) objavila javno naročilo za prehrano migrantov v izpostavi azilnega doma v Logatcu (oskrba z ekološko pridelanimi živili). Vrednost naročila je v višini 2,2 mio EUR.

Naravnost zgrožena sem ko to prebiram, ker naši otroci  niso deležni take prehrane. Država naj poskrbi, da bodo vsi naši otroci v osnovnih šolah prejeli tako kakovostno hrano, kot jo zahtevate za migrante iz naših žepov.

Kje je tako opevana enakost in solidarnost, kot jo venomer poudarjate levo usmerjeni predstavniki ljudstva.

Naša elita so kapitalisti, ki trošijo naš denar in ga delijo za migrante namesto za naše reveže, ki jih je preveč. Saj srednjega razreda ni več, so bogati predstavniki ljudstva v vladi, uradih, državnih podjetjih, nevladnih organizacijah in še bi lahko naštevala, ki nam za naš denar sporočajo kako moramo ravnati z migranti, kaj vse jim moramo nuditi. Ali bo naslednja skrb za migrante usmeritev v naše domove. Kaj to že pomeni, da so tudi  naši otroci že drugorazredni, pa čeprav so naši državljani.

Levica vaša prva naloga je, da poskrbite za prehrano in varnost slovenskega naroda. Če ste socialno usmerjeni in če se borite za delavca, ki je oropan prav zaradi vaše ideologije in nujnosti, da morate prav vi, kot izbranci živeti udobno, bogato in ste nedotakljivi-to je socializem v vaši podobi.

Za kaj se tako vneto borite za migrante, in  jih sedaj ne glede na sklep občinskega sveta pošiljate v Logatec preko dogovorjenega števila? Že takrat, ko se je to začelo smo bili proti.

Rešitev za migrante, če jim zares želite pomagati je tam, v njihovem okolju, poskrbite za njih tako kot pater Opeka – naredite slovensko vas in jo financirajte (z denarjem, ki ga sedaj tu trošite za njih). To bi bila prava pomoč za njih – naučiti jih delati, da se sami preživljajo.

Ne leva elita, vi potrebujete migrante za svoje volivce in tako ohranite svoj status za večno.

Sprašujem seje  kakšen bo naš Logatec čez nekaj let. Brez našega privoljenja nam uničujete naš način življenja.

Sprevrženost pa taka!  Slovenc Slovenca uničuje.”

 

Ime bralke je znano uredništvu