Marsikdo ob prebiranju večine časopisov in gledanju osrednjih televizijskih kanalov lahko dobi povsem napačno sliko o pravem ozadju protivladnih protestov v nekaj slovenskih mestih. Tam slišimo izjave, da se borijo proti korupciji in da je njihov bes usmerjen proti vsem dosedanjim vladam.

V podporo vladi že preko 100.000 državljanov s svojimi podpisi

Po informacijah, ki so zaokrožile po ponedeljkovem pogovoru s predsednikom vlade na Nova 24TV, in kljub vsakodnevni pozornosti večinskih medijev, da oblatijo delo vlade Janeza Janše so državljani republike Slovenije s prispevanjem svojega podpisa v podporo vladi pokazali, da temu ne nasedajo več.  Peticijo v podporo vladi je namreč podpisalo že več kot 100 tisoč slovenskih državljanov.

Svoj podpis še vedno lahko prispevate tudi vi, TUKAJ

 

Vlada RS, sestavljena iz strank SDS, SMC, NSi in DESUS, je nastala, potem ko je Marjan Šarec pred problemi epidemije koronavirusa neodgovorno odstopil z mesta predsednika vlade. Nova vlada je začela delati, ko je v sosednji severni Italiji vsak dan umiralo na stotine ljudi in je grozilo, da bo zaradi neukrepanja Šarčeve vlade koronavirus v enaki meri prizadel tudi Slovenijo. In vlada trdo delala še naprej, pošteno in odgovorno. Zato je Slovenija postala tudi ena najuspešnejših držav v boju zoper koronavirus.

Pa ne samo to, vlada v teh dneh pomaga upokojencem, kmetom, študentom, samozaposlenim, podjetjem in s posebnimi vavčerji prektično vsem državljanom Republike Slovenije, da skupaj prebrodimo to krizo in zaživimo v lepši jutri.

Uredništvo

Foto: 24kul.si