POLETJE ZA OTROKE!! Ne zamudite ta petek ob 18 uri doggodivščine, ki bo navdušila vašega otroka!

Poletje na Vrhniki je poletje v pravem pomenu besede, saj ponuja kup dogodivščin tudi za naše otroke. Na Tržaški cesti 9 se dogaja marsikaj in ta petek med 18. in 20 uro bo zabavno za najmlajše, saj si bodo lahko ogledali cirkuško predstavo, sodelovali na cirkuški delavnici in na delavnici z igrivo Tino.

Cirkuška predstava skupine Čupakabra
Gusarji spod hribov

Potopite se v pomorsko avanturo, s tremi gusarji, ki vas bodo peljali v vesele kraje, polne smeha, zabavnih skečev in pesmi. Predstava vas bo očarala z dovršeno estetiko kostumov, maske in vrhunske izvedbe.

Cirkuške delavnice s Cirkusom La bulle
Hoja po vrvi in učenje cirkuških vrlin

Otroške delavnice z igrivo Tino 
Živalice

Kakšna ušesa ima medvedek? Kaj pa zajček? Kakšne oči ima pa sova? Na vsa ta vprašanja si bodo odgovorili naši otroci, ko si bodo na ustvarjalni delavnici ŽIVALCE  izdelali kazalke v obliki najljubših živalic. Delavnico bo vodila diplomirana dizajnerka, ki že vrsto let vodi različne otroške delavnice. Vabimo vse otroke in mlade po duši, da odkrijejo čarobni svet ustvarjanja.

Zraven se boste lahko sladkali s palačinkami, se igrali igro štrbunk, sestavljali boste legokocke ter brali in listali v knjižnici pod krošnjami.

Vstop prost, vabljeni!

 

Spletno uredništvoVir: Občina Vrhnika