Ste bili priča kateri od nesreč?

 

10. 3. 2023, okoli 18.30 se je na prehodu za pešce na kolesarski poti ob Večni poti v Ljubljani (v bližini živalskega vrta) zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik, mopeda in pešec, ki se je pri tem huje poškodoval. Voznik je, ne da bi nudil pomoč ali podatke, s kraja nesreče odpeljal.

Neznanega voznika pozivajo, da pokliče na podani številki ali se zglasi na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič 56, Ljubljana.

13. 3. 2023, okoli 13. ure se je je v bližini ulice Mire Pregljeve v Litiji zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik osebnega vozila temnejše barve in peška, ki se je pri tem lažje poškodovala. Starejši voznik je peški ponudil pomoč, nato pa  s kraja nesreče odpeljal.

Neznanega voznika pozivajo, da pokliče na podani številki ali se zglasi na Policijski postaji Litija, Ljubljanska cesta 10, Litija.

Zaradi razjasnitve vseh dejstev in okoliščin naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči ali o neznanem vozniku, da pokličejo na tel. št. 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko 01 583 88 20, ali Policijsko postajo Litija na telefonsko številko (01) 890 02 80.

 

Spletno uredništvo, M.V.