Tudi letos je Slovenska demokratska stranka s svojo stojnico prisotna na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. Njihovo stojnico lahko obiščete vsak dan, do nedeljskega zaprtja sejma, poklepetate s prisotnimi poslanci, ali pa izpolnite pristopno izjavo. Našli jih boste v hali L1.

Ob tem so zapisali: “V Slovenski demokratski stranki zastopamo interese vseh, ki živijo od lastnega dela in dobrega gospodarjenja, zato že ves čas posebno pozornost namenjamo tudi slovenskemu gospodarstvu, podjetnikom, obrtnikom, kmetom … Slovenija je namreč dežela izjemnih posameznikov, ki pa se jim včasih, predvsem zaradi birokratskih ali administrativnih ovir, ne uspe prebiti tako visoko, kot bi si zaslužili. Prepričani smo, da bi tudi država morala še posebej negovati vse, ki so za svoje cilje in uspehe pripravljeni trdo delati in se pogosto tudi marsičemu odreči. Zato ves čas zagovarjamo tudi, da bi trdo delo moralo biti nagrajeno, da bi država morala s primerno davčno politiko poskrbeti, da bi podjetniki v Sloveniji lažje pridobili in obdržali res kakovostne kadre ter da bi bil tudi podjetniški uspeh v Sloveniji prepoznan kot vrednota. “

slika

Zato so tudi letos s svojo stojnico prisotni na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju, kjer bodo pozorno prisluhnili izzivom, s katerimi se spopadajo podjetniki, in se bodo, po njihovih besedah, v največji možni meri potrudili, da tudi kot največja opozicijska stranka v parlamentu ostanejo njihov konstruktivni partner.

slika

Predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša se je v družbi podpredsednika stranke Aleša Hojsa, podpredsednice in vodje poslanske skupine Jelke Godec ter nekaterih poslancev udeležil tudi odprtja sejma, nato pa si je delegacija SDS ogledala sejem in prijeten dan preživela na stojnici SDS, kjer so poklepetali s številnimi člani in simpatizerji naše stranke.

Spletno uredništvo

Vir: SDS