Težko pričakovani in že tradicionalni natečaj za najbolj podjetne v regiji bo ponovno ugledal luč. Po lanskoletnem uspehu in na podlagi velikega zanimanja, so se v podjetniškem inkubatorju Perspektiva Zavoda Zanje Postojna odločili, da natečaj ponovijo.

Podjetniški inkubator Perspektiva Zavoda Znanje Postojna v sodelovanju z občino Postojna in Agencijo SPIRIT Slovenije razpisuje natečaj za izbor najbolj inovativne podjetniške ideje v primorsko-notranjski regiji v letu 2019. V okviru natečaja želijo pritegniti čim več posameznikov in podjetniških skupin, ki bodo sodelovali z lastno poslovno idejo in prispevali dodano vrednost v regiji.

Lanska zmagovalka Nataša Frank je v zahvali ob koncu programa med drugim dejala: »Premagala sem strah, premagala sem samo sebe, bil je to prvi korak na moji novi poti – poti garanja in odrekanj do uspeha. Dodeljena mi je bila krasna mentorica, s katero sva se srečevali, sprva zelo nezaupljivo (z moje strani), saj si česa takšnega kar sem doživela in dosegla z njeno pomočjo ne bi predstavljala niti v sanjah. Med tem časom sem se z njeno pomočjo dvignila zelo visoko, tako osebnostno, kot tudi podjetniško. Dvignila se mi je raven samopodobe, začela sem verjeti vase, metala sem trnke in prebijala led, pri vsem tem pa garala. Danes sem ponosna nase, ponosna sem na vse to, kar sem dosegla z vašo pomočjo. Spoznala sem čudovite ljudi, ki so v mojo idejo verjeli in me podpirali. Bila je to enkratna izkušnja, ki jo v svojem življenju lahko preizkusi le peščica ljudi. Meni ste to omogočili vi

Skozi program delavnic in dodeljenega mentorskega programa, boste vašo idejo pripeljali do naslednjega koraka. Spoznali boste svet podjetništva od samih osnov, pa vse do tega, kako z vašim produktom uspešno vstopite na trg.  »Za prijavo na natečaj ni potrebno, da imate dodelano idejo. Veseli bomo vsake prijave in vsakemu bomo z veseljem pomagali pri odpiranju novih vrat v poslovni svet« so nam zaupali zaposleni podjetniškega Inkubatorja Postojna.

Prijave na natečaj Inovativna Postojna so odprte do vključno 20. 4. 2019. Za sodelovanje na natečaju zadostuje, da izpolnite prijavnico, ki je dosegljiva na spletnem mestu http://www.inkubator-postojna.si/.

Prijavnice nam lahko pošljete tudi na e-naslov: [email protected] ali pa po pošti na naslov Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki otok 44b, 6230 Postojna najkasneje do 20. 4. 2019 do 12h.

Uredništvo

Povzeto po spletni strani postojna.si