V nedeljo smo poročali, da je  v Zdravstveni dom Logatec vstopila ženska, ki je najprej tam malo posedela, nato potegnila pištolo in se ustrelila (TUKAJ).

Po poročanju portala demokracija.si naj bi šlo za 44-letno policijsko inšpektorico D. A. M. iz Logatca, mati enajstletnega otroka. Točno na dan samomora je praznovala 44 let.

Kot poročajo spletni mediji, ki se sklicujejo na Slovenske novice, je policistka pri svojem dejanju uporabila službeno pištolo. Bila je policijska inšpektorica, zaposlena je bila na Policijski upravi Koper.

Kot so povedali svojci, se v delovnem okolju ni dobro počutila, zato je večkrat zaprosila tudi za premestitev. Njeni prošnji nikoli niso ugodili. Policistka naj bi si po življenju stregla že lansko leto.

Dan ali dva pred tragedijo, naj bi prejela pošto, v kateri so zavrnilo njeno prošnjo za premestitev iz Policijske uprave Koper, v okolje, kjer je živela.

Sicer je Darja Avbelj Meze slovenski javnosti znana kot priča v dokaznem postopku v tožbi policista Miha Sakača proti notranjemu ministrstvu zaradi izredne odpovedi pogodbe o zaposlitvi.

Uredništvo

Vir slike: GoogleMaps/PrintScreen