V organizaciji TIC-a Ilirska Bistrica v decembru organizirajo celo vrsto prireditev. Tako so začeli že s 1. decembrom, ko je bil organiziran Miklavžev sejem in so ob otroški igrici V Miklavževem plašču pričakali Sv. Miklavža, nato pa se je prižgala praznična okrasitev mesta. V sklopu prednovoletnega dogajanjaje organizirano tudi drsališče, kjer se bo vse sobote do Silvestrovega odvijal program veselega decembra.

Program Veselega decembra se bo nadaljeval vsako soboto v decembru ob drsališču. Tako bodo lahko vsi otroci poleg drsanja uživali v spremljevalnem programu ob drsališču.

To soboto (8. decembra)  so bile organizirane Praznične ustvarjalne delavnice v sodelovanju z društvom Otroške zabave in animacije.

Naslednjo soboto (15. decembra) so pripravili program za tiste malo večje otroke saj jih bo s svojimi čarovnijami razveseljeval čarodej Aleksander.

V soboto pred božičem se bodo otroci lahko podali na zabavno iskanje Božičnikove kape in se podali na potep po pravljični deželici.

29. decembra pa se bodo še posebno veselili najmlajši, saj jih bo obiska pujsa Pepa, na Silvestrovo pa bo ob drsališču poskrbljeno za mlade in tiste malo starejše.

Več o prireditvah v Ilirski Bistrici lahko izveste TUKAJ, na portalu pa bomo v prihodnjih dneh pregledali še dogajanje v ostalih občinah.

Uredništvo

vir slik: www.ilirska-bistrica.si