GEA College to poletje ponuja dva izjemna programa za dijake. Poletni Cyber kamp za dijake (26. – 29. avgust 2024) je brezplačen program, ki pokriva kibernetsko varnost, etično hekanje in programiranje. Startup Safari, ki ga GEA College pripravlja v sodelovanju z zavodom Mladi zmaji, pa je plačljiv program, ki mladim ponuja priložnost za razvoj podjetniških veščin skozi delavnice in interaktivne seje.

Oba programa sta namenjena pridobivanju dragocenih znanj in kompetenc za prihodnost.

Več informacij o programih in prijava:

Varnost in hekanje za dijake

Poletni Cyber kamp GEA College organizira v partnerstvu s Sekcijo za kibernetsko varnost ZIT GZS in Fakulteto za računalništvo in informatiko (FRI).

Kamp bo potekal 4 dni. Dijakom bodo predstavili različne vidike kibernetske varnosti, jih vključili v praktične delavnice ter jim omogočili srečanje z vodilnimi strokovnjaki iz tega področja. Cilj njihove pobude je navdušiti mlade nad tem perspektivnim področjem in jih spodbuditi k nadaljnjemu izobraževanju in kariernemu razvoju v kibernetski varnosti.

Kako lahko vaše podjetje sodeluje?

GEA College vabi k sodelovanju kot sponzor tega pomembnega dogodka, ki bo mladim omogočil brezplačno izobraževancollege, SBCje in jih navdušil za poklicne priložnosti v kibernetski varnosti.

Vaše podjetje lahko postane sponzor enega izmed dni Poletnega Cyber kampa za dijake.

Sponzorstvo vključuje naslednje možnosti sodelovanja:
•    Predstavitev vašega podjetja dijakom.
•    Udeležba vašega strokovnjaka pri izvedbi delavnic.
•  Organizacija ekskurzije v vaše podjetje, kjer dijakom predstavite delovno okolje in izzive, s katerimi se soočate.
•    Ponudba praktičnih izzivov dijakom za reševanje.
•    Promocijski material.

Sponzorstvo za en dan Poletnega Cyber kampa znaša 3.000 € + DDV za glavne sponzorje in 1.500 € +DDV za manjše sponzorje. Vsak dan bo sponzoriralo eno podjetje.

V zameno za sponzorstvo bo vaše podjetje deležno promocije na družbenih omrežjih, fotografij z dogodka ter promocijskega videa (za glavne sponzorje).

Z vašo podporo bodo omogočili brezplačno udeležbo mladim, ki si želijo pridobiti znanja in veščine na področju kibernetske varnosti, a jim finančne zmožnosti tega ne omogočajo.

Spletno uredništvo
Vir: GEA in SBC