Res je!  Tak strah in takih pritiskov, kot smo jih priča v zadnjih dneh vse do danes, ko naj bi bil na sporedu Programskega sveta RTV SLO razrešili povsem nesposobno, politično nastavljeno direktorico Natalijo Gorščak, ni bilo že 25 let!

Pavle Rupar

25 let! Toliko časa so namreč imeli Socialni demokrati, Liberalci in drugi  levičarji in komunisti svoja vodstva na RTV SLO od generalnega direktorja, drugih direktorjev, pod direktorjev, namestnikov direktorjev , snemalcev, pod snemalcev, novinarjev in pomočnikov novinarje in.. svoje , politično opredeljene levičarske kadre na položajih naše, javne RTV za naš denar in uspešno pripeljali 2300 članski kolektiv do skorajšnjega pogreba!! Nesposobni, zgolj pod prispodobe »krave molznice« so izgubili skoraj vse gledalce, milijone in milijone našega denarja in vsaj za silo soliden program. Ostalo je le kup dolga, pritiski po dodatnem denarju, lumparije in laži novinarjev informativnega programa ter leglo proti vladnih akcij!!

Drugega od RTV nimamo…

…oh pač, imamo.. Vsak mesec položnice in zakon, na katerega se RTV levičarska  grupacija sklicuje!! In na leto okoli 15o eur denarja, ki ga za te lenuhe in skorumpirane vodstvene in novinarske nesposobneže dajemo MI, ljudje, ki imamo menda RTV v lasti! Vsaj imeti bi ga morali pa so ga v teh 25 letih ukradli in iz javne televizije naredili propagandni stroj komunizma, ki je nikjer v Evropi ni tako agresiven, lažniv, pokvarjen in skorumpiran, kot je v Sloveniji! Zato ni čudno, da smo »uporabniki« in lastniki, ki prisilno plačujemo RTV prispevek samo organizirani v raznih skupinah z eno samo zahtevo: UKINITE PLAČEVANJE RTV PRISPEVKA, ker to zlahka imenujemo kraja! Če nekaj ne želim kupiti, uporabljati, gledati pač ne bom kupoval! In komunistični propagandni skrpucalasti program RTV SLO pač ne bomo plačevali!

Ali pa naredite red, uravnovesite poročanja in vaše gnile Tarče, Studio city, Dnevnike, Tednike in partizansko laganje in oddaje o bivši državi ter kvazi novinarje, prevzgojene v komuniste enostavno postavite pred dejstva in jim nastavite drugače misleče sogovornike in uravnotežite njihove laži z resnico!!

Začele so se male spremembe!

Če imate za sogovornike levičarje je pravica druge mislečih od komunistov poslušati drugačne izjave in resnico!! Stvar komu bodo gledalci verjeli pa je stvar posameznika, ne novinarjev in ne RTV SLO! Pa ne govorim le o Informativnem in političnem programi! RTV nima ne kvalitetnih zabavnih oddaj, ne športa, ki zanima množice, nima filmov, ki bi pritegnili gledalce! Ima le milijone državnega denarja, naše prisilne prispevke in odlična komunistična vodstva, ki denar mečejo skozi okna v žepe in vreče njim naklonjenim veljakom! In nič drugega!

Začele so se male spremembe , ki jih zahteva večina plačnikov RTV prispevka!! Ne levih in ne desnih pač pa plačnikov!! In dovolj nam je nategovanja in blefiranja, tudi akcij, ki jih na podlagi barabij ljudi na RTV čutimo iz tujine! Skrajni čas je za spremembe in tega se levičarko komunistična banda najbolj boji! Zato že nekaj dni mediji Dnevnik, Mladina, Večer, 24 ur, Delo in drugi zmazki nabijajo o neki revoluciji, prevzemu RTV, ne vem o čem.. Ker vsekakor čutijo , da imamo Slovenke in Slovenci in mnogi državljani vsega pol kufer! Njih imamo res do vrha glave dovolj!

RTV

V kolikor do resnih sprememb programa, vodstev in novinarjev, neuravnoteženih političnih oddaj in informativnega programa ne bo prišlo, SMO PRIPRAVLJENI POLEG REFERENDUMA O UKINITVI PLAČILA RTV PRISPEVKA sprejeti in izvesti tudi druge oblike dejavnosti! Če levičarji in plačanci na RTV ne čutite, da nam greste na bruhanje, da postajamo nervozni zaradi lumparij ,ki jih počnete za naš denar , potem velja opozoriti, da si večkrat preberete na socialnih omrežjih, kako siti smo vas, kako dovolj nam je vaše kraje našega ,težko zasluženega denarja za prazen nič!

Pavle Rupar, prvotno objavljeno tukaj.

Naslovna slika: RTV Slovenija, avtor: v Fokusu

(Kolumna je avtorsko delo posameznika in ne odraža vedno stališča uredništva portala)