Marjan Šarec, predsednik LMŠ, si je s pomočjo Nove24TV odpiral politični prostor. Takrat ga madžarsko lastništvo v medijski hiši ni motilo. Ob vstopu v politiko je redno gostoval v predvolilnih oddajah Nova24TV.

Zdaj nastopanje zavrača. Z bizarnim izgovorom.

“Veliko dobivamo vprašanj, zakaj se stranka LMŠ ne udeležuje soočenj na Planet tv. Dolžan sem pojasnilo. Planet tv ima madžarskega lastnika in je del SDS ‘medijev’, ki hkrati prenašajo soočenja. To pomeni tudi Nova 24. Zato imamo stališče, da tja ne hodimo,” pa je na na družbenih omrežjih zdaj zapisal Šarec.

“To je tisti nekdanji predsednik vlade Marjan Šarec, ki je na svoj prvi (in predzadnji) bilateralni obisk v tujino odšel ravno na… Madžarsko h g. Orbanu,” je Šarčevo izjavo, da se soočenj na mediju, ki ima madžarskega lastnika, ne udeležuje, komentiral politolog dr. Miro Haček.

Šarčevi pretekli nastopi na Nova24TV – fotografije. Zdaj mu je očitno ljubše sedeti doma na kavču, v mehko oblazinjenem fotelju in modrovati prek Facebooka, Twitterja itd. Vprašanje je le, kdo mu tokrat dela družbo?!

 

Vir: Nova24TV.si

Uredništvo