Odpor slovenskih državljanov proti namestitvi migrantov v Sloveniji očitno dobiva nove razsežnosti. Po naši objavi pisma članka jezne OBČANKE v zvezi z javnim naročilom za hrano iz ekološke pridelave za migrantske priseljence, se očitno civilno prebivalstvo zbuja povsod po Sloveniji. Tako so v preteklih dneh v trgovini v Logatcu opazili “gospo”, ki je bila povita v rjuhe, sredi belega dne.

NEkateri oblastniki v Sloveniji so se očitno tudi odločili da ne bodo branili mej Evropske unije, vendar bodo za nezakonite priseljence rajši postavljali centre dobrodošlice.

V Beli Krajini se je očitno zbrala dovolj velika masa ljudi, ki bo organizirala shod proti postavitvi takega centra dobrodošlice v svojem okolju.

Na shod vabijo z obvestilom na družbenih omrežjih, kjer vabijo na miren protest v znak nestrinjanja, s tem da se dopušča nezakonite migracije in posledično naselitvijo ljudi, ki se niso pripravljeni prilagoditi kulturnemu okolju v katerega prihajajo.

Koliko bo dejansko udeležencev shoda se sicer še ne ve, v uredništvu dodajamo le komentar, da se morajo slovenski državljani začeti zanimati za dogajanje, ki presega meje njihovega “domačega ognjišča.”

 

Uredništvo