Slovenska demokratska stranka se je že tradicionalno skupaj s svojim predsednikom odpravila na vrh Triglava. Že včeraj so se podali proti Kredarici, danes pa izkoristili pot na Triglav.

Pot na Triglav je tradicionalni dopust Slovenske demokratske stranke, ki se poda na najvišjo slovensko goro. Že včeraj so v lepem vremenu pot pod noge vzeli člani Slovenske demokratske stranke in zapisali, da se vzpenjajo na Triglav. Tradicionalni vzpon na vrh pa so dočakali danes v sicer meglenem vremenu.

So se pa danes zjutraj člani stranke SDS povzpeli še na vrh Triglava. Prešerno in veselo, s harmoniko in slovensko ter evropsko zastavo, tako kot se spodobi. Predsednik vlade je bil tako na slovenskem vrhu prvič v treh funkcijah, kot predsednik stranke, vlade in predsedujoči Evropskemu svetu. Tu pa so eksluzivni posnetki z vrha Triglava, ki jih je naredil predsednik krščanskega foruma SDS Dejan Škvarč.

 

Za razliko od predsednice Socialnih demokratov Tanje Fajon, ki je na vrhu Triglava naredila sramoto z LGBT zastavo, je tokrat na vrhu Triglava zaplapolala slovenska zastava skupaj z evropsko in ob harmoniki se je oglasila slovenska pesem. Tako kot se za osvojitev vrha Triglava tudi spodobi.

Uredništvo