V oddaji na POP TV je Uroš Slak gostil Gregorja Periča SMC in Jerco Korče LMŠ. Gregor Perič je glede zadnjih interpelacij ministrov trenutne vlade povedal, da se je predvsem v preteklem mandatu izkazalo, da v LMŠ znajo rušiti samo svoje kandidate, zato ga ena interpelacija na vsaka dva meseca niti ne čudi.

Vsi očitki opozicije predvsem ministroma, ki sta bila v teh dneh interpelirana dr. Simona Kustec in Matjažu Dikavčiču, so bili po besedah Periča zelo dobro pojasnjeni, zato interpelacije tudi niso uspešne. V nadaljevanju je Perič še povedal, da opozicija želi rušiti vse, kar dela trenutna vlada, vendar ji zaradi pomanjkanja argumentov to ne uspeva. To se je izkazalo pri sprejemanju proračuna. Ponovno je tudi poudaril, da opozicija na tajnih glasovanjih umika svoje poslance, ker ne zaupajo niti lastnim vrstam.

V oddaji je Perič povedal, da KUL edino kar ponuja je neka destrukcija, nesodelovanje, razbijaštvo in spotikanje. KUL ne ponuja nobene kreativne rešitve ali konstruktivnega predloga, tako, da ljudje vidijo, kje so perspektive. V Sloveniji trda delitev na levo in desno po besedah Periča ne prinaša rešitev, zato neko izključevanje, ki ga ponuja KUL, ni rešitev za Slovenijo.

Uredništvo